Budapesti Tavaszi Fesztivál #ittahelyem 2020

Jegyvásárlás

Program


Snarky Puppy / BTF 2017

Snarky Puppy / BTF 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 20. csütörtök, 20:00

A Snarky Puppy egy különleges zenei társulás. Az elmúlt években huszonötnél is több muzsikus – köztük szólisták, producerek – állandó körforgása teremtette meg annak a sokoldalú és mindenre nyitott közös zenélésnek az alapját, melynek nem titkolt célja az amerikai zenekultúra lehető legszélesebb reprezentációja.

A csapat lelke, alapítója a zeneszerző-basszusgitáros Michael League. Kezdetben a University of North Texas jazzprogramjában részt vevő kollégái közül verbuválta partnereit, majd hamarosan olyan legendák csatlakoztak hozzá, mint a dobos Robert “Sput” Searight, vagy a billentyűs Shaun Martin és Bobby Sparks.

A Snarky Puppy alapjaiban változtatta meg a jazz világát. A társulás munkáját számos díj fémjelzi, köztük több Grammy is. A csapat a zene három területén aktív: a saját projektek innovációja mellett szerteágazó oktatási programokban vesz részt, illetve a legkülönbözőbb produkciókban – mint például Lalah Hathaway, Laura Mvula, Salif Keïta, David Crosby, N’Dambi, Becca Stevens és Jacob Collier lemezein, koncertjein – működik közre társalkotóként.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!