Budapesti Tavaszi Fesztivál #ittahelyem 2020

Jegyvásárlás

Program


Charlie / BTF 2020

Charlie / BTF 2020

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 5. vasárnap, 20:00

Közreműködik: Váczi Eszter – ének

Az együttes tagjai: László Attila – gitár, Lattmann Béla – basszusgitár, Csiszár Péter – szaxofon, Halász János – billentyűs hangszerek, Póta András – dob

A Decca, az Olympia, a Generál frontembereként Charlie a magyarországi rock- és beatzene hőskorának meghatározó személyisége, aki az Afriaca és a Pannónia Express együttessel a nemzetközi színpadokon is megmérette magát. Az 1980-as években szinte kizárólag külföldön lehetett hallani jellegzetes tónusú énekét. 1990-ben tért haza, először a Tátrai Band énekeseként, majd 1994-től szólókarrierjét is építve vált ismét a hazai könnyűzenei élet legendájává.

Félreismerhetetlenül egyéni stílusát a blues, a jazz, a soul és a funky ötvözeteként alakította ki. Gazdag hangszerelésű, választékosan harmonizált dalaiban mindig megélt élethelyzetekre reflektál, talán ezzel magyarázható, hogy a legtöbb Charlie-sláger szinte azonnal klasszikussá vált. S hogy mennyi-mennyi örökzöldet köszönhetünk neki, arra a Budapesti Tavaszi Fesztiválon csodálkozhatunk rá a koncerten, melyen a jól ismert dalok mellett új lemezéből is ízelítőt ad.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Müpa szervezésében valósul meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!