Budapesti Tavaszi Fesztivál #ittahelyem 2020

Jegyvásárlás

Program


Kurt Elling / BTF 2018

Kurt Elling / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 21. szombat, 20:00

Közreműködik: Stu Mindeman – zongora, Clark Sommers – nagybőgő, John McLean – gitár, Jeff "Tain" Watts – dob

A Grammy-díjas Kurt Elling a világ legkiválóbb jazzénekesei közé tartozik. A DownBeat kritikusai tizennégy egymást követő évben szavazták meg őt a legjobbnak, a jazzkritikusok szövetsége (Jazz Journalists Association) pedig nyolcszor választotta az év férfi énekesének. Az elnyert nemzetközi díjak mellett egy tucatszor jelölték Grammy-díjra.

A The Questions címet viselő legújabb stúdiólemezével Kurt Elling a jelen történelmi helyzetre, korunk szorongásaira reagál. A lemezen, amelynek társproducere az ünnepelt szaxofonos, Branford Marsalis (NEA Jazz Master), színpompás, ellenállhatatlan zenei párbeszéd bontakozik ki. Elling arra biztat mindannyiunkat, hogy tanuljunk meg együtt élni a nagy kérdésekkel, s miközben saját válaszainkat keressük, legyünk elég bátrak szembenézni félelmeinkkel.

A lemez Bob Dylan A Hard Rain’s A-Gonna Fall című dalának lendületes feldolgozásával kezdődik, és a Skylark sóvárgó hangjaival ér véget. Az izgalmas, különleges és inspirált válogatás kérdéseket tesz fel és gondolkodásra sarkall. A dalok olyan témákat feszegetnek, mint bánat és megváltás, a szerelem sorsfordító ereje vagy az összetört és gyógyuló szív.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!