Budapesti Tavaszi Fesztivál #ittahelyem 2020

Jegyvásárlás

Program


Snétberger Ferenc gitárkoncertje / BTF 2019

Snétberger Ferenc gitárkoncertje / BTF 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 6. szombat, 19:30

A kritikusok és a közönség világszerte a kevés igazán karakteres kortárs gitárművész egyikeként tekint Snétberger Ferencre. Játsszon bár klasszikus zenét vagy jazzt, minden egyes koncertje új, meglepetésekkel, áhítattal és érzelmekkel teli utazást jelent a hallgatóság számára, hála egyedi stílusának, melyet áthat a cigány népzene, a flamencogitár technikája, a szamba ritmusa és természetesen Bach.

Számos szólóalbuma jelent meg, és több lemezen működött közre partnerként. Szinte az összes európai országban koncertezett, fellépett Japánban, Koreában, Indiában, Vietnámban és az Egyesült Államokban. 2018 nyarán Németország legrangosabb díjával (JTI Trier Jazz Award) tüntették ki.

„Nagyon várom az első szólókoncertemet ebben a nagyszerű hangversenyteremben. Elsősorban új szerzeményeim hangzanak majd el, illetve olyan ismert jazzmotívumok, melyeket én korábban még sosem játszottam. Ahogy a legtöbb koncertemen, most is fontos szerep jut az improvizációnak: a tér, a hangulat és a közönség mindig hat rám, megihlet az adott atmoszféra… és ha minden jól megy, valami nagyszerű kerekedik belőle.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!